Η ζύμη που κάνω πάντα και πιάνει πάντα. Οι ποσότητες είναι για ένα ταψί 32 εκ. και το πάχος είναι κανονικό.
Υλικά:
2/3 της κουπας (τσαγιου) χλιαρο γαλα
30 gr νωπη μαγια (ή ένα φακελάκι ξηρή)
2 φλυτζανια τσαγιου αλευρι για ολες τις χρησεις
1/2 κουταλακι γλυκου αλατι
1 κουταλακι γλυκου ζαχαρη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Προαιρετικά:
-Αρωματικά (ρίγανη, δυόσμο ή ότι άλλο σας πάει)
Ψήσιμο:
-180 για 25 λεπτά περίπου.
Φωτό: